Wiejskie włoskie gotowanie (4/8)
(Uno Chef In Fattoria)
magazyn kulinarny Włochy 2019
W skrócie: | Prowadzący przyrządza smażone filety rybne w zalewie ziołowo-warzywnej, szykuje weki z pstrągiem, kuskusem i jarzynami, a na deser podaje puszysty torcik z bitą śmietaną, konfiturą i borówkami. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 8 kwietnia za 10 dni |
23:15 | Food Network |
Opis
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, w rodzinne strony, by wraz z najbliższymi pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony czy wino z lokalnych winnic. Prowadzący pokazuje, jak wygląda jego życie dzielone między restaurację a wieś oraz proponuje przepisy na pyszne i proste dania kuchni włoskiej.
Prowadzący przyrządza smażone filety rybne w aromatycznej zalewie ziołowo-warzywnej, następnie szykuje weki z pstrągiem, kuskusem i jarzynami, a na deser podaje puszysty torcik z bitą śmietaną, konfiturą i borówkami.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roberto Valbuzzi gospodarz
Zobacz także
- Wiejskie włoskie gotowanie (1/8) - magazyn kulinarny - czwartek, 3 kwietnia 23:15
- Wiejskie włoskie gotowanie (2/8) - magazyn kulinarny - piątek, 4 kwietnia 23:15
- Wiejskie włoskie gotowanie (3/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 7 kwietnia 23:15
- Wiejskie włoskie gotowanie (5/8) - magazyn kulinarny - środa, 9 kwietnia 23:10
- Wiejskie włoskie gotowanie (6/8) - magazyn kulinarny - czwartek, 10 kwietnia 23:05
- Wiejskie włoskie gotowanie (1/10) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 10 na 11 kwietnia 0:05
- Wiejskie włoskie gotowanie (7/8) - magazyn kulinarny - piątek, 11 kwietnia 23:15
- Wiejskie włoskie gotowanie (2/10) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 11 na 12 kwietnia 0:15