Wiejskie włoskie gotowanie (8/10)
(Uno Chef In Fattoria)
magazyn kulinarny Włochy
W skrócie: | Roberto Valbuzzi przyrządza pieczeń mięsną w cieście z sosem warzywnym oraz lekką sałatkę z arbuza z kozim serem i bazylią, idealną na gorący letni dzień. Kolejna jego propozycja to gnocchi dyniowe. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 5 listopada za 6 dni |
6:35 | Food Network |
Opis
Szef kuchni Roberto Valbuzzi zabiera widzów na wieś, w rodzinne strony, by wraz z najbliższymi pokazać produkty typowe dla regionu, w którym się urodził. Wśród specjałów znajdują się warzywa, sery, ręcznie robione makarony czy wino z lokalnych winnic. Prowadzący pokazuje, jak wygląda jego życie dzielone między restaurację a wieś oraz proponuje przepisy na pyszne i proste dania kuchni włoskiej.
Szef kuchni Roberto Valbuzzi przyrządza pieczeń mięsną w cieście z sosem warzywnym oraz lekką sałatkę z arbuza z kozim serem i bazylią, idealną na gorący letni dzień. Kolejna jego propozycja to gnocchi dyniowe w delikatnym serowym sosie z polędwicą wieprzową.
Zobacz także
- Wiejskie włoskie gotowanie (3/8) - magazyn kulinarny - dziś, 30 października 23:15
- Wiejskie włoskie gotowanie (5/8) - magazyn kulinarny - piątek, 1 listopada 23:15
- Wiejskie włoskie gotowanie (6/8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 4 listopada 23:15
- Wiejskie włoskie gotowanie (7/10) - magazyn kulinarny - wtorek, 5 listopada 6:00
- Wiejskie włoskie gotowanie (9/10) - magazyn kulinarny - wtorek, 5 listopada 7:10
- Wiejskie włoskie gotowanie (7/8) - magazyn kulinarny - wtorek, 5 listopada 23:15
- Wiejskie włoskie gotowanie (8) - magazyn kulinarny - środa, 6 listopada 23:15
- Wiejskie włoskie gotowanie (10) - magazyn kulinarny - wtorek, 12 listopada 6:00
- Wiejskie włoskie gotowanie (1/10) - magazyn kulinarny - wtorek, 12 listopada 6:35
- Wiejskie włoskie gotowanie (2/10) - magazyn kulinarny - wtorek, 12 listopada 7:10