Słodka jak Sugar: Polskie jabłko (3)
magazyn kulinarny Polska 2023
W skrócie: | Agata Stankiewicz upiecze pięknie zdobioną kruchą szarlotkę z korzennymi nutami cynamonu i imbiru. Usmaży również bardzo proste w przygotowaniu racuchy z konfiturą z truskawek. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 7 lutego za 11 dni |
17:20 | CANAL+ Kuchnia |
niedziela, 9 lutego za 13 dni |
11:30 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Założycielka popularnego kanału Sugarlady, Agata Stankiewicz, przyciąga fanów na swojego bloga kulinarną fantazją i wyrazistym stylem. W programie dzieli się przepisami na ciasta oraz desery. Prowadząca pokazuje, jak udekorować tort, by efekt był powalający. W odcinkach piecze m.in. brownie ze słonym karmelem, tartę z malinami i przepyszne pączki. Tym słodkim wypiekom nie da się oprzeć.
Agata Stankiewicz upiecze pięknie zdobioną szarlotkę - kruche ciasto z soczystym owocowym nadzieniem, z korzennymi nutami cynamonu i imbiru. Usmaży też pyszne i proste w przygotowaniu racuchy z domową konfiturą z truskawek.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Agata Stankiewicz gospodarz
Zobacz także
- Słodka jak Sugar: Arty tarty (4) - magazyn kulinarny - sobota, 1 lutego 10:25
- Słodka jak Sugar: Czeko Czeko (2) - magazyn kulinarny - niedziela, 2 lutego 11:30 i 1 późniejsza emisja
- Słodka jak Sugar: Ptyś i spółka (6) - magazyn kulinarny - niedziela, 2 lutego 16:50
- Słodka jak Sugar: Jak pączek w maśle (1) - magazyn kulinarny - środa, 5 lutego 17:20
- Słodka jak Sugar: Sernikowe love story (5) - magazyn kulinarny - sobota, 8 lutego 10:25
- Słodka jak Sugar: Lekka jak chmurka (7) - magazyn kulinarny - niedziela, 9 lutego 16:50