Słodka jak Sugar: Polskie jabłko (3)
magazyn kulinarny Polska 2023
W skrócie: | Agata Stankiewicz upiecze pięknie zdobioną kruchą szarlotkę z korzennymi nutami cynamonu i imbiru. Usmaży również bardzo proste w przygotowaniu racuchy z konfiturą z truskawek. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 25 grudnia wczoraj |
17:20 | CANAL+ Kuchnia |
wtorek, 31 grudnia za 5 dni |
22:25 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Założycielka popularnego kanału Sugarlady, Agata Stankiewicz, przyciąga fanów na swojego bloga kulinarną fantazją i wyrazistym stylem. W programie dzieli się przepisami na ciasta oraz desery. Prowadząca pokazuje, jak udekorować tort, by efekt był powalający. W odcinkach piecze m.in. brownie ze słonym karmelem, tartę z malinami i przepyszne pączki. Tym słodkim wypiekom nie da się oprzeć.
Agata Stankiewicz upiecze pięknie zdobioną szarlotkę - kruche ciasto z soczystym owocowym nadzieniem, z korzennymi nutami cynamonu i imbiru. Usmaży też pyszne i proste w przygotowaniu racuchy z domową konfiturą z truskawek.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Agata Stankiewicz gospodarz
Zobacz także
- Słodka jak Sugar: Arty tarty (4) - magazyn kulinarny - dziś, 26 grudnia 17:20 i 1 późniejsza emisja
- Słodka jak Sugar: Sernikowe love story (5) - magazyn kulinarny - piątek, 27 grudnia 17:20 i 1 późniejsza emisja
- Słodka jak Sugar: Jak pączek w maśle (1) - magazyn kulinarny - piątek, 27 grudnia 22:25 i 1 późniejsza emisja
- Słodka jak Sugar: Ptyś i spółka (6) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 grudnia 17:20 i 1 późniejsza emisja
- Słodka jak Sugar: Czeko Czeko (2) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 30 grudnia 22:25 i 1 późniejsza emisja
- Słodka jak Sugar: Lekka jak chmurka (7) - magazyn kulinarny - wtorek, 31 grudnia 17:20 i 1 późniejsza emisja
- Słodka jak Sugar: Kraina miodem płynąca (8) - magazyn kulinarny - środa, 1 stycznia 17:20 i 1 późniejsza emisja