Słodka jak Sugar: Ptyś i spółka (6)

Słodka jak Sugar: Ptyś i spółka (6)

magazyn kulinarny Polska 2023   od 12 lat
W skrócie:Agata Stankiewicz przygotuje przepyszne ptysie z kruszonką, kremem limonkowym i crémeux jeżynowym oraz profiterole z nadzieniem z orzechów laskowych. Odwiedzi też warszawską cukiernię Candy Gold.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
czwartek, 14 listopada
dziś
17:20 CANAL+ Kuchnia

Opis

Założycielka popularnego kanału Sugarlady, Agata Stankiewicz, przyciąga fanów na swojego bloga kulinarną fantazją i wyrazistym stylem. W programie dzieli się przepisami na ciasta oraz desery. Prowadząca pokazuje, jak udekorować tort, by efekt był powalający. W odcinkach piecze m.in. brownie ze słonym karmelem, tartę z malinami i przepyszne pączki. Tym słodkim wypiekom nie da się oprzeć.

Agata Stankiewicz przygotuje przepyszne ptysie z kruszonką, kremem limonkowym i crémeux jeżynowym oraz profiterole z nadzieniem z orzechów laskowych. Odwiedzi też warszawską cukiernię Candy Gold, którą prowadzi Małgorzata Nagat.

Zobacz także