Słodka jak Sugar: Ptyś i spółka (6)
magazyn kulinarny Polska 2023
W skrócie: | Agata Stankiewicz przygotuje przepyszne ptysie z kruszonką, kremem limonkowym i crémeux jeżynowym oraz profiterole z nadzieniem z orzechów laskowych. Odwiedzi też warszawską cukiernię Candy Gold. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 14 listopada dziś |
17:20 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Założycielka popularnego kanału Sugarlady, Agata Stankiewicz, przyciąga fanów na swojego bloga kulinarną fantazją i wyrazistym stylem. W programie dzieli się przepisami na ciasta oraz desery. Prowadząca pokazuje, jak udekorować tort, by efekt był powalający. W odcinkach piecze m.in. brownie ze słonym karmelem, tartę z malinami i przepyszne pączki. Tym słodkim wypiekom nie da się oprzeć.
Agata Stankiewicz przygotuje przepyszne ptysie z kruszonką, kremem limonkowym i crémeux jeżynowym oraz profiterole z nadzieniem z orzechów laskowych. Odwiedzi też warszawską cukiernię Candy Gold, którą prowadzi Małgorzata Nagat.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Agata Stankiewicz gospodarz
Zobacz także
- Słodka jak Sugar: Lekka jak chmurka (7) - magazyn kulinarny - piątek, 15 listopada 17:20
- Słodka jak Sugar: Polskie jabłko (3) - magazyn kulinarny - sobota, 16 listopada 23:15 i 1 późniejsza emisja
- Słodka jak Sugar: Kraina miodem płynąca (8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 18 listopada 17:20
- Słodka jak Sugar: Arty tarty (4) - magazyn kulinarny - sobota, 23 listopada 23:15 i 1 późniejsza emisja