Sexy kuchnia Magdy Gessler (1/9)

magazyn kulinarny Polska 2017   b.o.
W skrócie:Odcinek poświęcony kuchni hiszpańskiej. Magda Gessler przyrządzi sałatkę z owocami morza. Podane al dante krewetki black tiger i mule to afrodyzjaki. Prowadząca urozmaici potrawę ziarnami granatu.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
piątek, 10 stycznia
za 12 dni
9:25 Food Network
niedziela, 12 stycznia
za 14 dni
2:50 Food Network

Opis

Nie wszyscy dobrze sobie radzą w kuchni. Są tacy, którym gotowanie kojarzy się z ciężką pracą, nudnymi zakupami oraz sprzątaniem bałaganu. Inni z kolei obawiają się kulinarnej porażki i niezadowolonych min gości. W swoim nowym programie Magda Gessler, ambasador Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków, niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis, m.in. na słodycze, które nie tuczą, a także rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.

Odcinek poświęcony kuchni hiszpańskiej. Magda Gessler przyrządzi sałatkę Salpicon z owocami morza. Podane al dante krewetki black tiger i mule to znakomite afrodyzjaki. Prowadząca urozmaici potrawę ziarnami granatu. To właśnie ten owoc, podobnie jak arbuz, może zastąpić viagrę. Na drugie danie będzie krem pomidorowy z dodatkiem czosnku, rozmarynu oraz koziego sera.

Zobacz także