Przystanek slow food 5: Polski kawior (4)
magazyn kulinarny Polska 2023
Reżyseria: | Michał Bandurski |
---|---|
W skrócie: | W dzisiejszym odcinku przenosimy się do województwa warmińsko-mazurskiego, gdzie spotykamy wyjątkowe rodzeństwo pasjonujące się produkcją kawioru. Jacek Szklarek obala mity dotyczące tego delikatesu. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 24 kwietnia za 11 dni |
7:00 | TVP Polonia |
Opis
Bohaterami serii są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury.Twórcy próbują poznać i zrozumieć ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
W dzisiejszym odcinku przenosimy się do województwa warmińsko-mazurskiego, gdzie spotykamy wyjątkowe rodzeństwo pasjonujące się produkcją kawioru. Jacek Szklarek obala powszechne mity, pokazując, że nie jest on produktem niedostępnym ani bardzo kosztownym. Na koniec prezentuje kulinarną propozycję inspirowaną tym delikatesem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Michał Bandurski reżyseria
Zobacz także
- Przystanek slow food 5: Buongiorno, pomidory (7) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 14 kwietnia 11:00
- Przystanek slow food 5: Zakole Dolnej Wisły (8) - magazyn kulinarny - wtorek, 15 kwietnia 11:15
- Przystanek slow food 5: Zioła (9) - magazyn kulinarny - środa, 16 kwietnia 11:10
- Przystanek slow food 5: Paprykarz szczeciński (3) - magazyn kulinarny - czwartek, 17 kwietnia 7:00
- Przystanek slow food 5: Ogórki (10) - magazyn kulinarny - czwartek, 17 kwietnia 11:10