Przystanek slow food 5: Ogórki (10)
magazyn kulinarny Polska 2023
Reżyseria: | Michał Bandurski |
---|---|
W skrócie: | Odwiedziliśmy ekologiczne gospodarstwo rolne w Drzewcach, gdzie uprawiane są ogórki. Z nich przygotowaliśmy chłodnik oraz grillowane warzywa, które świetnie komponowały się z pstrągiem z rusztu. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 17 kwietnia pojutrze |
11:10 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami serii są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury.Twórcy próbują poznać i zrozumieć ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Odwiedziliśmy ekologiczne gospodarstwo rolne w Drzewcach, gdzie uprawiane są smaczne i zdrowe ogórki. Z nich właśnie przygotowaliśmy chłodnik oraz grillowane warzywa, które świetnie komponowały się z grillowanym pstrągiem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Michał Bandurski reżyseria
Zobacz także
- Przystanek slow food 5: Zakole Dolnej Wisły (8) - magazyn kulinarny - dziś, 15 kwietnia 11:15
- Przystanek slow food 5: Zioła (9) - magazyn kulinarny - środa, 16 kwietnia 11:10
- Przystanek slow food 5: Paprykarz szczeciński (3) - magazyn kulinarny - czwartek, 17 kwietnia 7:00
- Przystanek slow food 5: Polski kawior (4) - magazyn kulinarny - czwartek, 24 kwietnia 7:00