Przystanek slow food 5: Ogórki (10)
magazyn kulinarny Polska 2023
Reżyseria: | Michał Bandurski |
---|---|
W skrócie: | Odwiedziliśmy ekologiczne gospodarstwo rolne w Drzewcach, gdzie uprawiane są ogórki. Z nich przygotowaliśmy chłodnik oraz grillowane warzywa, które świetnie komponowały się z pstrągiem z rusztu. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 16 lutego za 13 dni |
5:50 | TVP HD |
Opis
Bohaterami serii są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury.Twórcy próbują poznać i zrozumieć ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Odwiedziliśmy ekologiczne gospodarstwo rolne w Drzewcach, gdzie uprawiane są smaczne i zdrowe ogórki. Z nich właśnie przygotowaliśmy chłodnik oraz grillowane warzywa, które świetnie komponowały się z grillowanym pstrągiem.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Michał Bandurski reżyseria
Zobacz także
- Przystanek slow food 5: Buongiorno pomidory (7) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 7 na 8 lutego 5:50
- Przystanek slow food 5: Zakole Dolnej Wisły (8) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 8 na 9 lutego 5:50
- Przystanek slow food 5: Zioła (9) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 14 na 15 lutego 5:50