Na tropie składników (10/13)

Na tropie składników (10/13)

(Unwrapped 2.0)

magazyn kulinarny USA 2015   b.o.
W skrócie:Prowadzący sprawdza, jak francuski pączek zyskuje fantazyjny akcent, a także jak kiełkująca pszenica zamienia się w bajgiel z cynamonem i rodzynkami. Następnie Alfonso Ribeiro odwiedza hodowlę kóz.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
piątek, 22 listopada
jutro
7:55 Food Network

Opis

Alfonso Ribeiro razem z widzami poznaje kolejne etapy powstawania popularnych napojów, słodyczy czy gotowych dań. Prowadzący odwiedza taśmy produkcyjne, poznaje sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników po wybór opakowania. Widzowie dowiadują się, jak powstają pianki marshmallow, miętówki, chipsy, precle, tortilla czy napój w dziwnym kolorze.

Prowadzący sprawdza, jak francuski pączek zyskuje fantazyjny akcent, a także jak kiełkująca pszenica zamienia się w smaczny bajgiel z cynamonem i rodzynkami. Następnie Alfonso Ribeiro odwiedza Redwood Hill Farm, gdzie są hodowane kozy. Z ich mleka wytwarzany jest m.in. jogurt.

Zobacz także