Na tropie składników (10/13)
(Unwrapped 2.0)
magazyn kulinarny USA 2015
W skrócie: | Prowadzący sprawdza, jak francuski pączek zyskuje fantazyjny akcent, a także jak kiełkująca pszenica zamienia się w bajgiel z cynamonem i rodzynkami. Następnie Alfonso Ribeiro odwiedza hodowlę kóz. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 22 listopada jutro |
7:55 | Food Network |
Opis
Alfonso Ribeiro razem z widzami poznaje kolejne etapy powstawania popularnych napojów, słodyczy czy gotowych dań. Prowadzący odwiedza taśmy produkcyjne, poznaje sekretne mieszanki i kryjące się za nimi legendy, bierze udział w tworzeniu produktu od pomysłu, doboru składników po wybór opakowania. Widzowie dowiadują się, jak powstają pianki marshmallow, miętówki, chipsy, precle, tortilla czy napój w dziwnym kolorze.
Prowadzący sprawdza, jak francuski pączek zyskuje fantazyjny akcent, a także jak kiełkująca pszenica zamienia się w smaczny bajgiel z cynamonem i rodzynkami. Następnie Alfonso Ribeiro odwiedza Redwood Hill Farm, gdzie są hodowane kozy. Z ich mleka wytwarzany jest m.in. jogurt.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Alfonso Ribeiro gospodarz
Zobacz także
- Na tropie składników (11/13) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 8:25
- Na tropie składników (12/13) - magazyn kulinarny - piątek, 22 listopada 8:55