Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 24 maja jutro |
9:25 | CANAL+ Family |
wtorek, 4 czerwca za 12 dni |
21:55 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Kulinarni eksperci Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Japonii, Brazylii, Włoszech, Belgii czy Stanów Zjednoczonych. Tradycyjnie okraszą gotowanie charakterystycznym dla siebie humorem i ciekawostkami dotyczącymi tradycji z różnych zakątków globu.
W tym odcinku
Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak tym razem przybliżą sekrety kuchni belgijskiej. W menu znajdą się m.in. królik w sosie czekoladowym oraz frytki ziemniaczane z majonezem.
Zobacz także
- M jak mięso 4: Brazylia (5) - serial dokumentalny - piątek, 24 maja 9:00 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 4: Włochy (7) - serial dokumentalny - piątek, 24 maja 10:00 i 1 późniejsza emisja
- M jak mięso 4: USA (8) - serial dokumentalny - piątek, 24 maja 10:25
- M jak mięso 4: Turcja (1) - serial dokumentalny - wtorek, 28 maja 21:55
- M jak mięso 4: Wielka Brytania (2) - serial dokumentalny - środa, 29 maja 21:55
- M jak mięso 4: Japonia (3) - serial dokumentalny - czwartek, 30 maja 21:55
- M jak mięso 4: Indie (4) - serial dokumentalny - piątek, 31 maja 21:55