Jedzenie ma znaczenie (12)
magazyn kulinarny Polska 2024-2025
Reżyseria: | Iza Kwiecińska, Katarzyna Struś-Zakrzewska |
---|---|
W skrócie: | Źródło wiedzy dla wszystkich, którzy chcą kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają wskazówki dotyczące jej przechowywania. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 27 marca za 13 dni |
7:00 | TVP Polonia |
czwartek, 27 marca za 13 dni |
11:50 | TVP 2 (z napisami) |
Opis
Program jest znakomitym źródłem wiedzy dla wszystkich, którzy chcą świadomie kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie swoje i bliskich. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają cenne wskazówki dotyczące jej właściwego przechowywania. Eksperci analizują przyzwyczajenia Polaków i ich wpływ na zdrowie publiczne. Szczegółowo omawiają zasady prawidłowego żywienia dla różnych grup wiekowych. Pomagają widzom podejmować świadome decyzje zakupowe. Program zawiera praktyczne porady dotyczące wyboru najlepszych składników i metod ich przygotowania, aby zachować maksimum wartości odżywczych.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Iza Kwiecińska reżyseria
-
Katarzyna Struś-Zakrzewska reżyseria
Zobacz także
- Jedzenie ma znaczenie (2) - magazyn kulinarny - dziś, 14 marca 22:15 i 3 późniejsze emisje
- Jedzenie ma znaczenie (11) - magazyn kulinarny - czwartek, 20 marca 7:00 i 1 późniejsza emisja
- Jedzenie ma znaczenie (3) - magazyn kulinarny - piątek, 21 marca 6:20 i 6 późniejszych emisji