Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 15 kwietnia dziś |
15:25 | CANAL+ Kuchnia |
środa, 16 kwietnia jutro |
14:50 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Mistrz kulinarny Tomasz Jakubiak odwiedza słoneczne Włochy, aby przyjrzeć się miejscowym specjałom i pokazać, jak powstają najważniejsze składniki tamtejszej kuchni. W Toskanii bierze udział w zbiorze oliwek, a w Umbrii wybiera się na poszukiwanie trufli. Nie zabraknie wizyty w Lombardii słynącej z wybornej szynki prosciutto crudo. Kucharz zagląda też do serowarni, by zobaczyć, jak powstaje parmezan. Sam oczywiście także gotuje smakowite i aromatyczne włoskie potrawy.
W Toskanii mistrz kulinarny bierze udział w zbiorze oliwek. Odwiedza Lombardię słynącą z wybornej szynki prosciutto crudo, a podczas wycieczki do serowarni podgląda, jak powstaje parmezan.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza Włochy: Oliwa (2) - magazyn kulinarny - środa, 16 kwietnia 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Włochy: Trufle (3) - magazyn kulinarny - czwartek, 17 kwietnia 15:25 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza Włochy: Streetfood (4) - magazyn kulinarny - piątek, 18 kwietnia 15:25 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza Włochy: Frutti di mare (5) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 kwietnia 15:25 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza Włochy: Szynka parmeńska (6) - magazyn kulinarny - środa, 23 kwietnia 15:25 i 1 późniejsza emisja