Jakubiak rozgryza...: Kambodżański stek (6)
magazyn kulinarny Polska 2025
Występują: | Tomasz Jakubiak |
---|---|
W skrócie: | Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 16 lutego za 12 dni |
12:15 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację ulicznego jedzenia. Nie brakowało też czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla danego regionu. Wszystko to uzupełniały piękne plenery i kulinarne ciekawostki.
Występują (pokaż wszystkich)
Zobacz także
- Jakubiak rozgryza...: Tajska sałatka z papai (1) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 lutego 3:55 i 3 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza...: Tajskie danie z wieprzowiny (2) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 5 na 6 lutego 3:55 i 2 późniejsze emisje
- Jakubiak rozgryza...: Maltańska kanapka (3) - magazyn kulinarny - niedziela, 9 lutego 12:00 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza...: Maltańskie owoce morza (4) - magazyn kulinarny - niedziela, 9 lutego 12:15 i 1 późniejsza emisja
- Jakubiak rozgryza...: Kambodżański prohok (5) - magazyn kulinarny - niedziela, 16 lutego 12:00