Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 16 stycznia jutro |
2:45 | Polsat 2 (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (439) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 15 na 16 stycznia 2:25 i 2 późniejsze emisje
- Ewa gotuje (420) - magazyn kulinarny - noc śr./czw., 15 na 16 stycznia 3:15
- Ewa gotuje (422) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 stycznia 7:10 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (423) - magazyn kulinarny - czwartek, 16 stycznia 7:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (424) - magazyn kulinarny - piątek, 17 stycznia 7:10 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (425) - magazyn kulinarny - piątek, 17 stycznia 7:35 i 1 późniejsza emisja
- Ewa gotuje (441) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 17 na 18 stycznia 2:25
- Ewa gotuje (421) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 17 na 18 stycznia 2:40
- Ewa gotuje (531) - magazyn kulinarny - sobota, 18 stycznia 7:30
- Ewa gotuje (515) - magazyn kulinarny - sobota, 18 stycznia 8:00 i 1 późniejsza emisja