Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 5 maja za 14 dni |
2:30 | Polsat Rodzina (z napisami) |
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Ewa Wachowicz gospodarz
Zobacz także
- Ewa gotuje (406) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 21 na 22 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (368) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 21 na 22 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (369) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 21 na 22 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (350) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 kwietnia 7:10
- Ewa gotuje (351) - magazyn kulinarny - wtorek, 22 kwietnia 7:35
- Ewa gotuje (407) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 22 na 23 kwietnia 2:30
- Ewa gotuje (370) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 22 na 23 kwietnia 2:45
- Ewa gotuje (371) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 22 na 23 kwietnia 3:15
- Ewa gotuje (481) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 22 na 23 kwietnia 4:00
- Ewa gotuje (352) - magazyn kulinarny - środa, 23 kwietnia 7:10