Człowiek, ogień i wyżerka (3/26)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2017
W skrócie: | Prowadzący odwiedza Burn Original BBQ w Houston. Roy Burn zaczął swoją przygodę z barbecue w 1973 roku. Cztery dekady później rodzina kontynuuje tę tradycję. Roger wyrusza też do Breaux Bridge L.A. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Prowadzący odwiedza Burn Original BBQ w Houston, lokal prowadzony przez rodzinę Burn. Dziadek Roy zaczął swoją przygodę z barbecue w 1973 roku. Cztery dekady później rodzina kontynuuje tę tradycję. Następnie Roger wyrusza do Breaux Bridge L.A., gdzie właściciel - Floyd Poche - daje mu skosztować ich legendarnego barbecue. Przed grillowaniem żeberka, steki i kiełbasa są doprawianie pikantną przyprawą cajun.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 6:30 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (3/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 7:00 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (4/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 8:00
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (3/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 11 na 12 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (4/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 11 na 12 maja 3:40