Człowiek, ogień i wyżerka (3/13)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2018
W skrócie: | Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 12 maja za 14 dni |
3:10 | Food Network |
Opis
Prowadzący Roger Mooking przemierza Amerykę i podgląda najbardziej innowacyjne sposoby gotowania na ogniu. Jego uwagę przykuwają nie tylko robione na zamówienie grille i wędzarki, ale też niewielkie ogniska. Odwiedza zarówno mistrzów grillowania i szefów kuchni, jak również gotujących czysto amatorsko domowych kucharzy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 6:30 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (3/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 7:00 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (4/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 8:00
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (4/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 11 na 12 maja 3:40