Człowiek, ogień i wyżerka (13/26)
(Man Fire Food)
magazyn kulinarny USA 2017
W skrócie: | Roger Mooking i farmer Daniel Anthony na Oahu podgrzewają imu - tradycyjny, podziemny piec. Szykują ucztę z cheeseburgerów. Następnie prowadzący przenosi się na Kauai. Przyrządza m.in. ryby. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
Na Oahu Roger Mooking i farmer Daniel Anthony podgrzewają imu - tradycyjny, podziemny piec - i szykują ucztę z cheeseburgerów. Kiedy wspólnota dowiaduje się, że uruchomiono imu, jej członkowie również przyrządzają dania na przyjęcie. Następnie prowadzący przenosi się na wyspę Kauai, by poznać szefa kuchni, Patricka Peppera, w "Chicken in a Barrel BBQ". Razem szykują soczyste kurczaki i świeżo złowione ryby.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Roger Mooking gospodarz
Zobacz także
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 6:00 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 6:30 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (3/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 7:00 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (4/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 7:30 i 1 późniejsza emisja
- Człowiek, ogień i wyżerka (5/6) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 8:00
- Człowiek, ogień i wyżerka (1/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (2/13) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 10 na 11 maja 3:40
- Człowiek, ogień i wyżerka (3/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 11 na 12 maja 3:10
- Człowiek, ogień i wyżerka (4/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 11 na 12 maja 3:40