ABC gotowania - kuchnia włoska (1)
magazyn poradnikowy Polska 2020
W skrócie: | Sztuka kulinarna we Włoszech opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrych składników. Oliwa z oliwek, warzywa i zioła, sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawy wielu dań. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 22 kwietnia dziś |
14:20 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Marieta Marecka odkrywa tajniki kuchni włoskiej. W programie pojawią się najróżniejsze pizze, ravioli oraz inne smakowite potrawy. Sztuka kulinarna na Półwyspie Apenińskim opiera się na prostych potrawach przygotowanych z dobrej jakości składników. Oliwa z oliwek, świeże warzywa i zioła, wyraziste sery, ryby, owoce morza, jajka, mąka i oliwki to podstawa wielu dań. Prowadząca pokaże widzom jak przygotować m.in. domowy makaron, risotto, zupę minestrone, foccacio, karczochy pod beszamelem i tiramisu.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Martyna Marecka gospodarz
Zobacz także
- ABC gotowania - kuchnia włoska (2) - magazyn poradnikowy - środa, 23 kwietnia 14:20
- ABC gotowania - kuchnia włoska (3) - magazyn poradnikowy - czwartek, 24 kwietnia 14:20
- ABC gotowania - kuchnia włoska (4) - magazyn poradnikowy - piątek, 25 kwietnia 14:20
- ABC gotowania - kuchnia włoska (6) - magazyn poradnikowy - sobota, 26 kwietnia 15:25 i 1 późniejsza emisja
- ABC gotowania - kuchnia włoska (5) - magazyn poradnikowy - poniedziałek, 28 kwietnia 14:20
- ABC gotowania - kuchnia włoska (7) - magazyn poradnikowy - środa, 30 kwietnia 14:20 i 1 późniejsza emisja
- ABC gotowania - kuchnia włoska (8) - magazyn poradnikowy - czwartek, 1 maja 14:20
- ABC gotowania - kuchnia włoska (9) - magazyn poradnikowy - piątek, 2 maja 14:20
- ABC gotowania - kuchnia włoska (10) - magazyn poradnikowy - poniedziałek, 5 maja 14:20