ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Mięso 2 (7)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022
W skrócie: | Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Marieta Marecka gospodarz
Zobacz także
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Warzywa (2) - magazyn kulinarny - sobota, 26 kwietnia 9:25 i 1 późniejsza emisja
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla 2 (3) - magazyn kulinarny - sobota, 3 maja 9:25
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Tortilla (1) - magazyn kulinarny - sobota, 3 maja 13:05