ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Warzywa (2)
magazyn kulinarny Polska 2021-2022
W skrócie: | Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 16 lutego za 7 dni |
1:40 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat klasyki kuchni meksykańskiej. Coraz więcej osób chce wzbogacić jadłospis o potrawy znane z restauracji i wakacyjnych podróży. Mistrzyni sztuki kulinarnej pokaże, jak przygotować idealną tortillę, przyrządzi mięsne albondigas con chipotle, chicharrón i picadillo. Poda treściwe zupy, potrawy na bazie jajek, a także dania z ryb i owoców morza. Nie zabraknie również słodkich propozycji na deser.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Marieta Marecka gospodarz
Zobacz także
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Zupy (8) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 10 lutego 22:25
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9) - magazyn kulinarny - wtorek, 11 lutego 22:25
- ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Desery (10) - magazyn kulinarny - środa, 12 lutego 22:25
- ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Warzywa (5) - magazyn poradnikowy - poniedziałek, 17 lutego 14:20