
CANAL+ KuchniaProgram TV na Niedziela 30.03.2025
- 6:00Premiera: Top Chef 21 (9)
reality show
W Wisconsin młodzi kucharze walczą o tytuł i 250 tys. dol. W jury zasiadają Tom Colicchio i Gail Simmons, a w roli prowadzącej debiutuje Kristen Kish. Co tydzień jeden uczestnik musi opuścić program.
6:50
Prosta kuchnia Mary (7)magazyn kulinarny
Zwyciężczyni trzeciej edycji kanadyjskiego MasterChefa Mary Berg prezentuje przepisy na pyszne i proste dania, z którymi poradzi sobie każdy początkujący kucharz. Udowadnia, że każdy może gotować.
- 7:15
8:00
Smaki z rodzinnych stron (4)serial dokumentalny
Kylie Kwong spotyka się z imigrantami i uchodźcami z różnych stron świata, którzy zamieszkali w Australii. Doskonałym sposobem na podtrzymywanie tradycji i więzi z rodziną jest dla nich gotowanie.
8:30
Smaki z rodzinnych stron (5)serial dokumentalny
Kylie Kwong spotyka się z imigrantami i uchodźcami z różnych stron świata, którzy zamieszkali w Australii. Doskonałym sposobem na podtrzymywanie tradycji i więzi z rodziną jest dla nich gotowanie.
9:00
ABC gotowania - kuchnia francuska: Desery (8)magazyn poradnikowy
Kuchnia francuska ma opinię wyrafinowanej. Marieta Marecka udowadnia, że dania pochodzące znad Sekwany nie muszą być trudne w przygotowaniu. Oprócz wykwintnych propozycji pokazuje proste przepisy.
- 9:30Dzień dobry, obiad: Współczesne obiadowe klasyki (1)
magazyn kulinarny
Martyna Chomacka dzieli się sprawdzonymi przepisami na pomysłowe i różnorodne obiady. W każdym odcinku prezentuje przepisy, z których w 15, 35 lub 60 minut można wyczarować coś pysznego. Na stole pojawią się m.in. klasyczne dania z nowoczesnym twistem, popularne potrawy kuchni włoskiej, azjatyckiej i orientalnej, obiady bezmięsne, jednogarnkowe oraz takie, które można przygotować z resztek lub wziąć na wynos do pracy.
10:00
Kulinarne wędrówki Gordona i przyjaciół - Hiszpania (2)serial dokumentalny
Gordon Ramsay, Gino D'Acampo i Fred Sirieix wyruszają w pełną niezwykłych odkryć i smaków podróż po Hiszpanii. Mistrzowie gotowania i gwiazdy telewizji przemierzają kamperem Andaluzję i Galicję.
11:00
Nie tylko kimchi (6)magazyn kulinarny
Min i Kuba to polsko-koreańskie małżeństwo. Prowadzą kilka restauracji i wciąż są głodni wyzwań. Odkrywają przed widzami tajniki koreańskiego menu i zdradzają zasady azjatyckiego savoir-vivre'u.
11:30
Słodka jak Sugar 2 (2)magazyn kulinarny
Agata Stankiewicz, czyli Sugarlady, przygotuje klasyczne słodkości. Na początek poda eklery w dwóch wersjach: z polewą czekoladową i z kruszonką. Następnie zaserwuje aksamitny mus czekoladowy.
12:00
Premiera: Jakubiak rozgryza... (17)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
12:15
Premiera: Jakubiak rozgryza... (18)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
12:30
M jak mięso 6: Indyk (3)serial dokumentalny
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
13:00
Bosacka daje radę 2: Kiełbasa (6)magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka kolejny raz pokazuje, co jeść i jak robić zakupy, by nie marnować żywności, zdrowia i pieniędzy. Bierze pod lupę kolejne produkty spożywcze, uważnie czytając etykiety.
13:30
Nie tylko kimchi (5)magazyn kulinarny
Min i Kuba, polsko-koreańskie małżeństwo, zapraszają na wspólne gotowanie. Odkrywają przed widzami tajniki koreańskiego menu i zdradzają zasady azjatyckiego savoir-vivre'u.
14:00
ABC gotowania - kuchnia amerykańska: Desery (6)magazyn kulinarny
Amerykańskie dania podbiły podniebienia ludzi na całym świecie. Marieta Marecka pokaże, jak przygotować najpopularniejsze z nich. Zacznie od pożywnego śniadania, smażąc idealne naleśniki.
- 14:30Paul Hollywood w Meksyku (1)
serial dokumentalny
Brytysjki znawca sztuki kulinarnej Paul Hollywood wyrusza do Meksyku, by przekonać się, jakie pieczywo i wypieki goszczą na miejscowych stołach. Próbuje m.in. słodkiego chleba concha.
15:30
Stanley Tucci: w poszukiwaniu włoskich smaków 2 (3)serial dokumentalny
Amerykański aktor, zdobywca Złotych Globów, odwiedza Włochy. Gości w słynących z dobrej kuchni regionów słonecznej Italii, aby poznać ich mieszkańców, a także niepowtarzalną kulturę i historię.
16:15
Jakubiak rozgryza...: Maltańska kanapka (3)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
16:30
Premiera: Słodka jak Sugar 3: Monoporcje (2)magazyn kulinarny
17:00
Jakubiak rozgryza...: Maltańskie owoce morza (4)magazyn kulinarny
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
- 17:20Dzień dobry, obiad: Współczesne obiadowe klasyki (1)
magazyn kulinarny
Martyna Chomacka dzieli się sprawdzonymi przepisami na pomysłowe i różnorodne obiady. W każdym odcinku prezentuje przepisy, z których w 15, 35 lub 60 minut można wyczarować coś pysznego. Na stole pojawią się m.in. klasyczne dania z nowoczesnym twistem, popularne potrawy kuchni włoskiej, azjatyckiej i orientalnej, obiady bezmięsne, jednogarnkowe oraz takie, które można przygotować z resztek lub wziąć na wynos do pracy.
- 17:50U sąsiadów w kuchni 13 (6)
serial dokumentalny
Kontynuacja kulinarnej podróży dookoła świata. Tym razem autorzy przybliżają smaki Europy. Na trasie znajdą się m.in. alpejska dolina Kleinwalsertal, Kalabria, chorwacka wyspa Losinj i Sardynia.
- 18:20U sąsiadów w kuchni 13 (7)
serial dokumentalny
Kontynuacja kulinarnej podróży dookoła świata. Tym razem autorzy przybliżają smaki Europy. Na trasie znajdą się m.in. alpejska dolina Kleinwalsertal, Kalabria, chorwacka wyspa Losinj i Sardynia.
18:55
M jak mięso 8 (3)serial dokumentalny
Kulinarny duet sprawdzi, czym zajadali się "Chłopcy z ferajny". Podejrzy, jakie dania królowały na stole rodziny Corleone. Podpowie też, jak przyrządzić żeberka Franka Underwooda z "House of Cards".
19:20
Słodka jak Sugar 3: Monoporcje (2)magazyn kulinarny
- 19:50Gotuj taniej z Jamiem (1)
serial dokumentalny
Żywność jest coraz droższa. Jamie Oliver pokazuje, jak z tanich i łatwo dostępnych składników przyrządzić wyborne dania. Pomagają mu zaprzyjaźnieni kucharze ze Sri Lanki, Włoch, Cypru i Indii.
- 20:45Premiera: Sowa gotuje: Italia na talerzu (6)
magazyn kulinarny
- 20:50Dzień dobry, obiad: Współczesne obiadowe klasyki (1)
magazyn kulinarny
Martyna Chomacka dzieli się sprawdzonymi przepisami na pomysłowe i różnorodne obiady. W każdym odcinku prezentuje przepisy, z których w 15, 35 lub 60 minut można wyczarować coś pysznego. Na stole pojawią się m.in. klasyczne dania z nowoczesnym twistem, popularne potrawy kuchni włoskiej, azjatyckiej i orientalnej, obiady bezmięsne, jednogarnkowe oraz takie, które można przygotować z resztek lub wziąć na wynos do pracy.
21:25
Jakubiak rozgryza Włochy: Parmezan (1)magazyn kulinarny
W Toskanii mistrz kulinarny bierze udział w zbiorze oliwek. Odwiedza Lombardię słynącą z wybornej szynki prosciutto crudo, a podczas wycieczki do serowarni podgląda, jak powstaje parmezan.
21:55
ABC gotowania - kuchnia grecka: Dipy (5)magazyn poradnikowy
Piękne krajobrazy, słońce, gościnni ludzie i dobre jedzenie to atuty Grecji. Marieta Marecka w nowym programie pokaże widzom, jak przygotowywać tradycyjne, greckie potrawy we własnej kuchni.
22:25
Domowa piekarnia Kucharskiego 3: Wypieki drożdżowe (2)magazyn kulinarny
Piotr Kucharski pokazuje, jak przygotować klasyczne polskie wypieki. Nie zabraknie specjałów z różnych stron świata.
23:00
Francuskie wędrówki Julie 9 (13)serial dokumentalny
Julie Andrieu znów wyrusza w drogę, aby spróbować ulubionych dań Francuzów. Mistrzyni sztuki kulinarnej podejrzy rozmaite patenty na przyrządzanie i doprawianie dań mięsnych, mącznych czy warzywnych.
0:00
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 6 (3)serial dokumentalny
Anthony Bourdain udaje się do znanych miejsc, które pokazuje z nowej strony. Leci m.in. do Okinawy, na Kubę i Borneo. Sprawdza nie tylko, co można tam zjeść i przygląda się lokalnej kulturze.
0:50
Anthony Bourdain - miejsca nieznane 6 (4)serial dokumentalny
Anthony Bourdain udaje się do znanych miejsc, które pokazuje z nowej strony. Leci m.in. do Okinawy, na Kubę i Borneo. Sprawdza nie tylko, co można tam zjeść i przygląda się lokalnej kulturze.
1:40
Prosta kuchnia Mary (7)magazyn kulinarny
Zwyciężczyni trzeciej edycji kanadyjskiego MasterChefa Mary Berg prezentuje przepisy na pyszne i proste dania, z którymi poradzi sobie każdy początkujący kucharz. Udowadnia, że każdy może gotować.
2:10
Jakubiak - z miłości do lokalności (11)magazyn
Tomek Jakubiak zaprasza w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Odkryje na nowo polskie produkty i zainspiruje się nimi przy tworzeniu dań.
- 2:45David w Europie 4 (3)
magazyn poradnikowy
Zachwycające krajobrazy w połączeniu z bogatymi smakami lokalnych potraw. Prowadzący po raz kolejny zabierze widzów w niezwykłą podróż. W tej serii David Goboriaud odwiedzi Półwysep Bałkański.
3:15
Desery Dekera 2 (7)magazyn kulinarny
Propozycja dla wszystkich wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawi trzy przepisy.
3:45
Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek 2 (6)magazyn kulinarny
Szefowa kuchni i propagatorka nurtu zero waste Jagna Niedzielska radzi, jak przygotować jadłospis i robić zakupy, by nie marnować jedzenia. Przyrządzi dwa dania z łatwo dostępnych składników.
4:20
Zielona rewolucja Marty Dymek - Tajlandia (9)magazyn kulinarny
Marta Dymek udaje się w podróż po Tajlandii. Każdy z odcinków posiada swój temat przewodni, którym jest jeden z najbardziej charakterystycznych produktów stosowanych w kuchni tajskiej.
4:55
365 obiadów Mariety Mareckiej 2 (1)magazyn kulinarny
Gospodyni programu Marieta Marecka w każdym odcinku zaprezentuje trzy nowe, często zaskakujące potrawy, które złożą się w gotowy plan na obiad dla całej rodziny. Udzieli też wielu cennych wskazówek.
5:30
Czy na pewno umiesz gotować? 4 (10)reality show
Bohaterem każdego odcinka jest osoba zgłoszona przez rodzinę. Każdy myśli, że został wybrany ze względu na swoje zdolności kulinarne. Tymczasem okazuje się, że bliscy mają już dość niesmacznych dań.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI