
Food NetworkProgram TV na Niedziela 4.05.2025
- 20:00Martin Yan i wszystkie smaki Azji (1)
serial dokumentalny
Legendarny szef kuchni, Martin Yan, od ponad 20 lat przemierza Azję, odkrywając kulinarne sekrety i ucząc się sztuczek od lokalnych mistrzów. W swojej kuchni łączy doświadczenie z charakterystycznym stylem gotowania, by tworzyć dania inspirowane ludźmi, smakami i miejscami, które napotkał na swojej drodze.
- 20:35Martin Yan i wszystkie smaki Azji (2)
serial dokumentalny
Legendarny szef kuchni, Martin Yan, od ponad 20 lat przemierza Azję, odkrywając kulinarne sekrety i ucząc się sztuczek od lokalnych mistrzów. W swojej kuchni łączy doświadczenie z charakterystycznym stylem gotowania, by tworzyć dania inspirowane ludźmi, smakami i miejscami, które napotkał na swojej drodze.
- 21:05Kulinarny poker (8/10)
reality show
Eric Adjepong zaprasza najlepszych szefów kuchni do podziemnej gry kulinarnej. Każdy z uczestników wnosi do puli 5 tysięcy dolarów i staje do zaciętej rywalizacji w trzech rundach.
- 22:05Marco w kuchni (2/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
- 22:40Marco w kuchni (3/14)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
- 23:15Człowiek, ogień i wyżerka (3/6)
magazyn kulinarny
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
- 23:45Człowiek, ogień i wyżerka (4/6)
magazyn kulinarny
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
- 0:15Człowiek, ogień i wyżerka (1/6)
magazyn kulinarny
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
- 0:45Człowiek, ogień i wyżerka (2/6)
magazyn kulinarny
Roger Mooking przemierza Amerykę w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych sposobów gotowania na ogniu. Zwraca uwagę na robione na zamówienie grille i wędzarki, a także niewielkie ogniska.
- 1:15Mania grillowania z Bobbym Flayem (1/13)
magazyn kulinarny
Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
- 1:45Mania grillowania z Bobbym Flayem (2/13)
magazyn kulinarny
Bobby Flay szykuje śródziemnomorskie menu, używając kilku grillowych sztuczek. Używa ulubionego przyrządu do przygotowania cukinii z jogurtowym sosem jalapeno oraz krewetek z olejem kalabryjskim.
- 2:10Mania grillowania z Bobbym Flayem (3/13)
magazyn kulinarny
Bobby Flay dzieli się swoją metodą na grillowanie steka z antrykotu. Następnie przygotowuje grillowane ziemniaki z sosem czosnkowo-musztardowym i rzepę z sosem z czerwonej papryki.
- 2:35Mania grillowania z Bobbym Flayem (4/13)
magazyn kulinarny
Bobby Flay pokazuje, jak przyrządzić jedno z jego ulubionych dań - rybne taco. Szykuje też grillowane mahi mahi, cytrusową sałatkę colesław z czerwoną kapustą i jogurtową salsę z wędzonego pomidora.
- 3:00Mania grillowania z Bobbym Flayem (5/13)
magazyn kulinarny
Bobby Flay zdradza swoją ulubioną metodę na grillowanie kurczaka z sosem ziołowym. Następnie przyrządza vinaigrette, które podaje z grillowanymi ziemniakami z kozim serem oraz kanapkami ze szparagami.
- 3:25Mania grillowania z Bobbym Flayem (6/13)
magazyn kulinarny
Bobby Flay przeobraża zwykłą kiełbasę w nietypowe kanapki. Przyrządza bratwurst w piwie z czerwoną kapustą oraz kanapki z kiełbasą w nowojorskim stylu - z grillowanym pomidorem i cebulą balsamiczną.
- 3:50Mania grillowania z Bobbym Flayem (7/13)
magazyn kulinarny
Szef kuchni Bobby Flay dzieli się z widzami przepisami na glazurowane udka z kurczaka, sałatkę z kukurydzy oraz cebulki z ziołowym sosem. Grilluje również świeże brzoskwinie. Dodaje do nich pesto.
- 4:15Przepisy prosto z serca (16/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 4:45Azjatycka kuchnia Armando (9/12)
magazyn kulinarny
Armando Reed odwiedza zarówno restauracje, jak i fast foody, by następnie przygotować trzy dania z azjatyckim akcentem. Jego wiedza i doświadczenie pozwalają mu na skuteczne eksperymentowanie.
- 5:10Azjatycka kuchnia Armando (10/12)
magazyn kulinarny
Prowadzący odwiedza wyspę Penghu. Z małą pomocą lokalnych mieszkańców odkrywa, jak bogata jest tu morska flora i fauna. Poznaje sekrety przyrządzania smażonych kalmarów oraz owocowych deserów.
5:35
Kuchnia czynna całą dobęmagazyn kulinarny
Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI