Mania grillowania z Bobbym Flayem (1/13)
(Grill It! With Bobby Flay)
magazyn kulinarny USA
W skrócie: | Bobby Flay przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem. Kolejnymi specjałami są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 4 maja za 13 dni |
8:30 | Food Network |
poniedziałek, 5 maja za 14 dni |
1:15 | Food Network |
Opis
Słynny szef kuchni, Bobby Flay, demonstruje swoje zdolności grillowania, przygotowując rozmaite dania i dzieląc się swoimi kulinarnymi sztuczkami.
Widzowie poznają receptury na różnorodne i smaczne potrawy z rusztu. W tym odcinku szef kuchni Bobby Flay przygotowuje typowo amerykańskie menu. Przedstawia sposób przygotowania burgerów z wołowiną i indykiem, z dodatkiem musztardy chrzanowej i keczupu. Kolejnymi specjałami odcinka są grillowane bataty z sosem z miodowej musztardy i mięty oraz brzoskwiniowy koktajl.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Bobby Flay gospodarz
Zobacz także
- Mania grillowania z Bobbym Flayem (2/13) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 9:00 i 1 późniejsza emisja
- Mania grillowania z Bobbym Flayem (3/13) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 9:35 i 1 późniejsza emisja
- Mania grillowania z Bobbym Flayem (4/13) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 10:05 i 1 późniejsza emisja
- Mania grillowania z Bobbym Flayem (5/13) - magazyn kulinarny - niedziela, 4 maja 10:40 i 1 późniejsza emisja
- Mania grillowania z Bobbym Flayem (6/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 4 na 5 maja 3:25
- Mania grillowania z Bobbym Flayem (7/13) - magazyn kulinarny - noc niedz./pon., 4 na 5 maja 3:50