Food NetworkProgram TV na Sobota 18.01.2025
- 19:35Wiem, co jem na diecie (2/12)
magazyn poradnikowy
Katarzyna Bosacka przyjrzy się etykietom płatków śniadaniowych oraz sprawdzi, czy produkty light rzeczywiście odchudzają. Przetestowana również zostanie dieta owocowo-warzywna.
- 20:05Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching (5)
magazyn kulinarny
Widzowie udają się w podróż z Ching-He Huang. Wspólnie przeżyją kulinarną przygodę w jej rodzinnej Azji, gdzie mistrzyni kuchni odkrywa regionalne dania i tworzy własne przepisy.
- 20:40Niesamowita kuchnia azjatycka według Ching (6)
magazyn kulinarny
Widzowie udają się w podróż z Ching-He Huang. Wspólnie przeżyją kulinarną przygodę w jej rodzinnej Azji, gdzie mistrzyni kuchni odkrywa regionalne dania i tworzy własne przepisy.
- 21:15Kuchnia na szczęście (2/8)
magazyn kulinarny
Marco Bianchi wyrusza w podróż, by poznać kulinarne nawyki włoskich rodzin. Odkrywa ich ulubione przepisy, a potem proponuje swoje dania. Pokazuje, jak gotować smacznie, zdrowo i pożywnie.
- 22:20Włoska kuchnia Benedetty (2)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 22:55Włoska kuchnia Benedetty (2)
serial dokumentalny
Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
- 23:30Makłowicz w drodze (3/7)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz dociera do miasta Brody, wschodniego pogranicza dawnej Galicji, w którym urodził się Joseph Roth. W Podhorcach kucharz przyrządza zupę sprzed wieków - barszcz zielony.
- 0:05Makłowicz w drodze (2/7)
magazyn kulinarny
Kolejnym przystankiem w podróży Roberta Makłowicza jest Truskawiec, najsłynniejsze ukraińskie uzdrowisko. Kucharz odnajduje tam chleb pieczony na liściach kapusty, strudle i torcik truskawkowy.
- 0:40Pyszne 25 (5/12)
magazyn kulinarny
Anna Starmach pokaże, jak szybko przygotować dania dla niezapowiedzianych gości. Poda kluski ze szpinakiem i pomidorami koktajlowymi. Kolejną potrawą będzie kurczak z pieczarkami i groszkiem.
- 1:15Pyszne 25 (6/12)
magazyn kulinarny
Anna Starmach udowodnia, że dietetyczne potrawy mogą być smaczne i łatwe w przygotowaniu. Proponuje azjatyckie spring rollsy z warzywami, owinięte w papier ryżowy i lekkostrawne gazpacho z arbuzem.
- 1:50Zamiana szefów kuchni (3/6)
program rozrywkowy
Maria Pietruszka prowadzi regionalną Chatę Olimpijczyka. Lokal specjalizuje się w mięsie, zupach i oscypkach. Natomiast Andrzej Gradowski zarządza nowoczesną restauracją Krakowskie Orzo w Zabłociu.
- 2:50Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/9)
magazyn kulinarny
Magda Gessler zgodnie z przepisem ugotuje tradycyjne hiszpańskie danie na bazie mięsa z kurczaka, owoców morza i kiełbasy chorizo. Przyrządzi również pomidorowo-czosnkowy sos i mule.
- 3:25Sexy kuchnia Magdy Gessler (6/9)
magazyn kulinarny
Magda Gessler gotuje tradycyjny hiszpański chłodnik ajoblanco z prażonymi migdałami oraz doradę, polaną sosem chimichurri.
- 3:55Przyślij przepis (5/6)
magazyn kulinarny
Dominika Orlik, zawodniczka sportów motocyklowych, większość swojego czasu spędza w podróży między turniejami. Jej kamper to nie tylko dom na kółkach, ale także miejsce kulinarnych eksperymentów.
- 4:30Przyślij przepis (6)
magazyn kulinarny
W Chmielnie działa Koło Gospodyń Wiejskich 'Ekobabki'. Przepisy zdradzają Honorata i Monika. Jednym z dań jest zupa rybna. Kolejne potrawy - śledzie w zalewie octowej - szykowane są na piknik.
- 5:05Dieta czy cud? (3/8)
magazyn poradnikowy
Przeciętny Polak spożywa 44 kg cukru rocznie. Znajduje się on zarówno w słodyczach, jak i wędlinach. Kinga Zawodnik zupełnie go odstawi i przetestuje wyroby light. Przejdzie również kurację chromową.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI