Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 2.12.2024
- 6:00Przepisy prosto z serca (6/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 6:35Przepisy prosto z serca (5/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 7:10Przepisy prosto z serca (4/20)
magazyn kulinarny
W każdym odcinku para składająca się z męża i żony, brata i siostry, współlokatorów lub przyjaciół prezentuje we własnej kuchni trzy przepisy na potrawy, które dzięki współpracy zawsze wychodzą.
- 7:45Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Maraton rozmaitości (13/26)
magazyn kulinarny
Guy Fieri jeździ po kraju, by próbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie czynią amerykańską kuchnię ciekawą dla smakoszy.
- 8:20Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Maraton rozmaitości (14/26)
magazyn kulinarny
Guy Fieri jeździ po kraju, by próbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie czynią amerykańską kuchnię ciekawą dla smakoszy.
- 8:50Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Maraton rozmaitości (15/26)
magazyn kulinarny
Guy Fieri jeździ po kraju, by próbować dań w małych knajpkach z tradycyjnym amerykańskim jedzeniem. Nowe pokolenie właścicieli i pyszne domowe jedzenie czynią amerykańską kuchnię ciekawą dla smakoszy.
- 9:25Makłowicz w drodze (3/7)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz dociera do miasta Brody, wschodniego pogranicza dawnej Galicji, w którym urodził się Joseph Roth. W Podhorcach kucharz przyrządza zupę sprzed wieków - barszcz zielony.
- 10:00Makłowicz w drodze (4/7)
magazyn kulinarny
Miasto Ałmaty, choć nie jest już stolicą Kazachstanu, pozostaje największą aglomeracją w kraju. Zjeżdżając kolejką linową ze stacji narciarskiej do miasta, Robert odkrywa jego kulinarne wizytówki.
- 10:35Makłowicz w drodze (5/7)
magazyn kulinarny
Podróżujący kucharz wyrusza do Kanionu Szaryńskiego. Podziwia krajobrazy i posila się baranimi szaszłykami pieczonymi na wiejskim ruszcie. Widzowie poznają tradycyjne dania regionu: besparmak i syrne.
- 11:10Makłowicz w drodze (6/7)
magazyn kulinarny
Podróżnik przemierza miasta Turkiestan i Szymkent. Odwiedza turkiestański bazar, na którym podgląda ręczną produkcję kiełbas z koniny. W menu programu znajdą się m.in. pierożki samsa.
- 11:45Makłowicz w drodze (7)
magazyn kulinarny
Robert Makłowicz odwiedza Astanę, stolicę Kazachstanu, która niedawno zmieniła nazwę na Nur-Sułtan. Kosztuje dań z repertuaru czołowego szefa miejscowej kuchni m.in. pasztecików z wielbłądziny.
- 12:20Akcja: Restauracja! (10/13)
reality show
Robert Irvine poznaje Therese, właścicielkę Lil G's w Luizjanie. Kobieta kupiła lokal 12 lat temu, nie mając doświadczenia w branży gastronomicznej. W prowadzeniu restauracji pomaga jej córka.
- 13:20Posiekani. Juniorzy (5/6)
magazyn kulinarny
Kulinarne zmagania kucharzy, którzy muszą się wykazać się przed jury swoimi umiejętnościami, pomysłowością i sprytem. Przed nimi trzy rundy, a w każdej wykonują danie z obowiązkowych składników.
- 14:20Wiem, co jem, i wiem, co kupuję (10/13)
magazyn poradnikowy
Dziś wszystko o luksusowej wędlinie, jaką jest polędwica. Kontrole pokazują, że aż 25 proc. wędlin składa się za skrobii i wody. Zatem jak powinna wyglądać i pachnieć prawdziwa polędwica?
- 15:05Słodkie świąteczne starcie (4/8)
magazyn kulinarny
W rywalizacji uczestniczą światowej klasy artyści. Cukiernicy mają za zadanie stworzyć jadalne świąteczne dekoracje, które zachwycą jurorów. Zwycięska drużyna otrzyma 25 tysięcy dolarów.
- 16:10Wszystkiego słodkiego: Desery świata (1/8)
magazyn kulinarny
Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler przygotowują hiszpańskie churros, francuską tartę tatin oraz włoskie tiramisu. Następnie zajmą się przyrządzeniem i upieczeniem tortu bezowego.
- 16:45Wszystkiego słodkiego: Ciasteczka, małe przekąski (2/8)
magazyn kulinarny
Prowadzący przygotowują m.in. słodkie ciasteczka z masłem orzechowym. Następnie wykorzystują aromatyczną czekoladę do przyrządzenia amerykańskich ciastek - piegusków oraz lava cake.
- 17:20Wszystkiego słodkiego: Wakacje (8)
magazyn kulinarny
Letnie smaki kojarzą się ze słońcem i beztroską. Dorota Szelągowska i Mateusz Gessler starają się odtworzyć te pozytywne emocje. Dlatego m.in. przygotowują angielskie bułeczki z wanilią.
- 17:55Pichcić z Zoe (7/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 18:30Pichcić z Zoe (8/11)
magazyn kulinarny
Zoë François udowodnia, że przygotowanie deseru idealnego wcale nie musi być trudne. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla fantastycznych dań.
- 19:05Miłość od kuchni (1/10)
program rozrywkowy
W tym odcinku poznamy Kamila, twórcę muzyki disco polo. Młody mężczyzna niedawno przeprowadził się do Warszawy i tu chciałby poznać dziewczynę, która pomogłaby mu zaadaptować się w nowym miejscu.
- 20:05Kuchenne rewolucje (14)
program rozrywkowy
Właściciel Ognistego Smoka, Michał, otworzył lokal przy jednej z głównych ulic Lubartowa. Atutem restauracji miał być wietnamski kucharz Nam. Przyrządzane potrawy jednak zniechęcają klientów.
- 21:10Mistrzostwa w świątecznych wypiekach (3/8)
reality show
Jesse Palmer zaprasza piekarzy, aby przygotowali potrawy inspirowane świętami. Sami mogą wybrać, co przygotują - od ciast na Święto Dziękczynienia po desery inspirowane Wonką. Stawką jest 25 tys. dol.
- 22:15Mistrzostwa w świątecznych wypiekach (4/8)
reality show
Jesse Palmer zaprasza piekarzy, aby przygotowali potrawy inspirowane świętami. Sami mogą wybrać, co przygotują - od ciast na Święto Dziękczynienia po desery inspirowane Wonką. Stawką jest 25 tys. dol.
- 23:15Gdzie zjeść we Włoszech (1/12)
serial dokumentalny
Simone Rugiati odwiedza Mediolan, Neapol, Rimini oraz inne włoskie miasta, gdzie spotka się z trzema mieszkańcami, którzy pokazują mu swoją ulubioną restaurację. Wspólnie wybierają jedno danie.
- 0:20Mistrzostwa w świątecznych wypiekach (1/8)
reality show
Dwunastu najlepszych piekarzy w Ameryce walczy o 25 tysięcy dolarów i tytuł Mistrza Świątecznych Wypieków, prezentując swoje najciekawsze potrawy.
- 2:15Słodkie świąteczne starcie (1/8)
magazyn kulinarny
Gospodarz programu, Jeff Mauro, wita trzy drużyny utalentowanych cukierników na pierwszej z trzech rund kwalifikacyjnych. Uczestnicy mają za zadanie stworzenie pojazdu wyścigowego na derby elfów.
- 3:15Gdzie zjeść we Włoszech (7/12)
serial dokumentalny
Simone Rugiati odwiedza Mediolan, Neapol, Rimini oraz inne włoskie miasta, gdzie spotka się z trzema mieszkańcami, którzy pokazują mu swoją ulubioną restaurację. Wspólnie wybierają jedno danie.
- 4:20Posiekani. Juniorzy (3/6)
magazyn kulinarny
Nowe twarze kulinarnego świata stają do rywalizacji pod okiem jurorów. Aby wygrać, muszą ich oczarować swoimi daniami.
- 5:15Słodki biznes (1/20)
serial dokumentalny
Buddy Valastro to jeden z najsłynniejszych mistrzów pieczenia w Stanach Zjednoczonych. Razem z cukiernikami z Carlo's Bakery w New Jersey tworzy wyszukane torty na każdą okazję.
- LEGENDA:
- FILMY
- SERIALE
- ROZRYWKA
- SPORT
- DOKUMENT
- DLA DZIECI