Wiem, co jem (4/16)
magazyn poradnikowy Polska 2010
W skrócie: | Piekarnie i sklepy często serwują kupującym zakalce, razowe podróbki itd. Kiedyś chleb usychał, dziś kruszy się podczas krojenia i szybko pleśnieje. Jak odróżnić prawdziwy chleb od tandety? |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrowe produkty w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Piekarnie i sklepy bardzo często serwują kupującym zakalce, razowe 'podróby' i nadmuchaną watę. Kiedyś chleb usychał i oddawało się go dla konia, dziś kruszy się podczas krojenia i szybko pleśnieje. Katarzyna Bosacka pokaże widzom, jak odróżnić prawdziwy chleb od tandety serwowanej w supermarkecie.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Katarzyna Bosacka gospodarz
Zobacz także
- Wiem, co jem (2/15) - magazyn poradnikowy - noc śr./czw., 25 na 26 grudnia 4:30
- Wiem, co jem (1/16) - magazyn poradnikowy - noc śr./czw., 25 na 26 grudnia 4:50
- Wiem, co jem (3/15) - magazyn poradnikowy - noc czw./pt., 26 na 27 grudnia 4:35
- Wiem, co jem (4/15) - magazyn poradnikowy - noc sob./niedz., 28 na 29 grudnia 4:40