Wiem, co jem (4/16)
magazyn poradnikowy Polska 2010
W skrócie: | Piekarnie i sklepy często serwują kupującym zakalce, razowe podróbki itd. Kiedyś chleb usychał, dziś kruszy się podczas krojenia i szybko pleśnieje. Jak odróżnić prawdziwy chleb od tandety? |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrowe produkty w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Piekarnie i sklepy bardzo często serwują kupującym zakalce, razowe 'podróby' i nadmuchaną watę. Kiedyś chleb usychał i oddawało się go dla konia, dziś kruszy się podczas krojenia i szybko pleśnieje. Katarzyna Bosacka pokaże widzom, jak odróżnić prawdziwy chleb od tandety serwowanej w supermarkecie.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Katarzyna Bosacka gospodarz
Zobacz także
- Wiem, co jem (3/10) - magazyn poradnikowy - dziś, 12 marca 9:25
- Wiem, co jem (4/10) - magazyn poradnikowy - dziś, 12 marca 9:55
- Wiem, co jem (5/10) - magazyn poradnikowy - dziś, 12 marca 10:30
- Wiem, co jem (6/10) - magazyn poradnikowy - dziś, 12 marca 11:00
- Wiem, co jem (7/10) - magazyn poradnikowy - dziś, 12 marca 11:35
- Wiem, co jem (3/16) - magazyn poradnikowy - czwartek, 13 marca 16:15
- Wiem, co jem (4/16) - magazyn poradnikowy - czwartek, 13 marca 16:50
- Wiem, co jem (5/16) - magazyn poradnikowy - czwartek, 13 marca 17:25
- Wiem, co jem (9/15) - magazyn poradnikowy - wtorek, 18 marca 9:25
- Wiem, co jem (10/15) - magazyn poradnikowy - wtorek, 18 marca 10:00