Wiem, co jem (16)

Wiem, co jem (16)

magazyn poradnikowy Polska 2010   od 12 lat
W skrócie:Polska jest największym producentem karpi w Europie. Wielu osobom kojarzą się one z tłustą świąteczną potrawą o mulistym smaku. Katarzyna Bosacka opowiada, jak kupić i przyrządzić tę rybę.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
nie znaleziono żadnej emisji

Opis

Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrowe produkty w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.

Polska jest największym producentem karpi w Europie. Jednak nam kojarzą się one głównie z tłustą, świąteczną potrawą o mulistym smaku. Katarzyna Bosacka chce to zmienić. Opowie, jak dobrze kupić i przyrządzić ta rybę.

Zobacz także