Wiem, co jem (10/15)
magazyn poradnikowy Polska 2011
W skrócie: | Katarzyna Bosacka śledzi tajniki mięsa mielonego, podstawowej bazy naszych kotletów. Sprawdza dania gotowe, mówi o hamburgerach. Na zakończenie rady, jak 'ożywić' tradycyjnego kotleta. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 18 marca za 12 dni |
10:00 | Food Network (z napisami) |
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Katarzyna Bosacka prześledzi tajniki najsłynniejszej bazy naszych kotletów - mięsa mielonego. Prowadząca obejrzy dania gotowe, a także opowie o wadach i zaletach hamburgerów. Na zakończenie dowiemy się, w jaki sposób możemy "ożywić" tradycyjnego kotleta.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Katarzyna Bosacka gospodarz
Zobacz także
- Wiem, co jem (10) - magazyn poradnikowy - dziś, 6 marca 16:15 i 1 późniejsza emisja
- Wiem, co jem (1/16) - magazyn poradnikowy - dziś, 6 marca 16:50 i 1 późniejsza emisja
- Wiem, co jem (2/16) - magazyn poradnikowy - dziś, 6 marca 17:25 i 1 późniejsza emisja
- Wiem, co jem (5/15) - magazyn poradnikowy - wtorek, 11 marca 9:25
- Wiem, co jem (6/15) - magazyn poradnikowy - wtorek, 11 marca 10:00
- Wiem, co jem (7/15) - magazyn poradnikowy - wtorek, 11 marca 10:30
- Wiem, co jem (8/15) - magazyn poradnikowy - wtorek, 11 marca 11:40
- Wiem, co jem (3/10) - magazyn poradnikowy - środa, 12 marca 9:25
- Wiem, co jem (4/10) - magazyn poradnikowy - środa, 12 marca 9:55
- Wiem, co jem (5/10) - magazyn poradnikowy - środa, 12 marca 10:30