Sztuka mięsa (12)
magazyn kulinarny Polska 2019
W skrócie: | Na Podlasiu jednym z szefów kuchni jest Marcin Budynek, który w swojej restauracji - Tawerna Fisza - serwuje mięsne i rybne dania. Marcin zdradza Tomkowi swój przepis na regionalną rybę, sielawę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Tomasz Jakubiak ponownie prezentuje swoje autorskie przepisy na potrawy mięsne. W każdym odcinku przygotowuje dwa dania oraz odwiedza miejsca w Polsce, gdzie można zjeść dobre mięso - restauracje, przydrożne karczmy, gospodarstwa agroturystyczne. Ich właściciele zdradzą widzom sekrety swoich najlepszych potraw.
Na Podlasiu jednym z szefów kuchni jest Marcin Budynek, który w swojej restauracji - Tawerna Fisza - serwuje mięsne i rybne dania. Marcin zdradza Tomkowi swój autorski przepis na regionalną rybę, sielawę. Z kolei w swojej kuchni Tomek pokazuje widzom, jak przygotować kartacze faszerowane wołowiną oraz kiszkę ziemniaczaną pieczoną w sosie z fasoli i pomidorów.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Sztuka mięsa (2/8) - magazyn kulinarny - dziś, 21 listopada 9:30
- Sztuka mięsa (3/8) - magazyn kulinarny - dziś, 21 listopada 10:05
- Sztuka mięsa (4/8) - magazyn kulinarny - dziś, 21 listopada 10:40
- Sztuka mięsa (5/8) - magazyn kulinarny - dziś, 21 listopada 11:15
- Sztuka mięsa (6/8) - magazyn kulinarny - dziś, 21 listopada 11:50
- Sztuka mięsa (7/8) - magazyn kulinarny - czwartek, 28 listopada 9:30
- Sztuka mięsa (8) - magazyn kulinarny - czwartek, 28 listopada 10:05
- Sztuka mięsa (1/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 28 listopada 10:40
- Sztuka mięsa (2/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 28 listopada 11:15
- Sztuka mięsa (3/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 28 listopada 11:50