Światowa kuchnia Ravinder (5/20)
(Ravinder's Kitchen)
magazyn kulinarny Indie 2013
W skrócie: | Do indyjskich dań Ravinder dodaje nieco współczesności: łączy trzy ulubione składniki, by stworzyć cytrynowo-krewetkowe placki, a jej pikantne udka z kurczaka przechodzą metamorfozę. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 24 grudnia za 12 dni |
6:35 | Food Network |
Opis
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
Do tradycyjnych indyjskich dań Ravinder dodaje nieco współczesności: łączy trzy ulubione składniki, by stworzyć cytrynowo-krewetkowe placki, a jej pikantne udka z kurczaka przechodzą karmelową metamorfozę. Do chrupania Ravender podaje popcorn posypany koprem włoskim i chili, zaś w sałatce miesza bakłażana i sałatę z granatem i miętą.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ravinder Bhogal gospodarz
Zobacz także
- Światowa kuchnia Ravinder (9/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 17 grudnia 6:00
- Światowa kuchnia Ravinder (8/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 17 grudnia 6:35
- Światowa kuchnia Ravinder (7/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 17 grudnia 7:10
- Światowa kuchnia Ravinder (6/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 6:00
- Światowa kuchnia Ravinder (4/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 7:05