Światowa kuchnia Ravinder (4/20)
(Ravinder's Kitchen)
magazyn kulinarny Indie 2013
W skrócie: | Prowadząca szykuje niektóre ze swoich ulubionych dań, którymi delektowała się w Hiszpanii. Zaczyna od tapas oraz krokietów z kozim serem i burakiem. Następnie przyrządza sałatkę z gazpacho. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 24 grudnia za 12 dni |
7:05 | Food Network |
Opis
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
Prowadząca szykuje niektóre ze swoich ulubionych dań, którymi delektowała się podczas wakacji w Hiszpanii. Zaczyna od tapas oraz krokietów z kozim serem i burakiem. Następnie przyrządza sałatkę z gazpacho i szynką serrano, a także tradycyjne hiszpańskie danie - kurczaka nadziewanego chorizo podanego z ciecierzycą. Na koniec łączy słynne pomarańcze z Sewilli i zamiłowanie Hiszpanów do karmelu, tworząc pyszne ciasto.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ravinder Bhogal gospodarz
Zobacz także
- Światowa kuchnia Ravinder (9/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 17 grudnia 6:00
- Światowa kuchnia Ravinder (8/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 17 grudnia 6:35
- Światowa kuchnia Ravinder (7/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 17 grudnia 7:10
- Światowa kuchnia Ravinder (6/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 6:00
- Światowa kuchnia Ravinder (5/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 6:35