Światowa kuchnia Ravinder (2/20)
(Ravinder's Kitchen)
magazyn kulinarny Indie 2013
W skrócie: | Celebrując swoje pendżabskie korzenie, Ravinder szykuje tradycyjne makki ki roti oraz sarson ka saag. Po swojemu przygotowuje chleb kukurydziany saag. Na koniec serwuje creme brulée. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 31 grudnia za 13 dni |
7:10 | Food Network |
Opis
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
Celebrując swoje pendżabskie korzenie, Ravinder szykuje tradycyjne Makki ki roti i Sarson ka Saag. Po swojemu przygotowuje chleb kukurydziany Saag, a do picia tonik z mango. Chleb naan, zamiast z warzywami lub mięsem, przyrządza z karmelizowaną cebulą i pieczonym czosnkiem. Na koniec serwuje creme brulée.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Ravinder Bhogal gospodarz
Zobacz także
- Światowa kuchnia Ravinder (6/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 6:00
- Światowa kuchnia Ravinder (5/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 6:35
- Światowa kuchnia Ravinder (4/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 24 grudnia 7:05
- Światowa kuchnia Ravinder (3/20) - magazyn kulinarny - wtorek, 31 grudnia 6:00
- Światowa kuchnia Ravinder (20) - magazyn kulinarny - wtorek, 31 grudnia 6:35