Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 5 marca za 11 dni |
11:25 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Widzowie odbędą podróż po malowniczych okolicach Krynicy-Zdroju. Dowiedzą się, jak powstają gęste, złociste miody we wsi Kamianna oraz poznają sposób wypiekania regionalnej kukiełki w Podegrodziu.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Juchowo (2) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 22 na 23 lutego 5:50 i 1 późniejsza emisja
- Przystanek slow food: Mazury (1) - magazyn kulinarny - czwartek, 27 lutego 11:35
- Przystanek slow food: Biebrza (3) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 28 lutego na 1 marca 5:50 i 1 późniejsza emisja
- Przystanek slow food: Białowieża (4) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 marca 5:50 i 1 późniejsza emisja
- Przystanek slow food: Podhale (5) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 marca 11:40
- Przystanek slow food: Gorce (7) - magazyn kulinarny - czwartek, 6 marca 11:25
- Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8) - magazyn kulinarny - piątek, 7 marca 11:25