Przystanek slow food: Kaszuby (10)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in., jak wyglądają ich posiłki, a także promują zdrowe dania. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
poniedziałek, 10 marca za 12 dni |
11:25 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Zobacz także
- Polska z góry: Kaszuby (12) - serial dokumentalny - czwartek, 27 lutego 6:30
- Przystanek slow food: Mazury (1) - magazyn kulinarny - czwartek, 27 lutego 11:35
- Przystanek slow food: Juchowo (2) - magazyn kulinarny - piątek, 28 lutego 11:35
- Przystanek slow food: Biebrza (3) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 28 lutego na 1 marca 5:50 i 1 późniejsza emisja
- Przystanek slow food: Białowieża (4) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 marca 5:50 i 1 późniejsza emisja
- Przystanek slow food: Podhale (5) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 marca 11:40 i 1 późniejsza emisja
- Przystanek slow food: Miody (6) - magazyn kulinarny - środa, 5 marca 11:25 i 1 późniejsza emisja
- Przystanek slow food: Gorce (7) - magazyn kulinarny - czwartek, 6 marca 11:25
- Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8) - magazyn kulinarny - piątek, 7 marca 11:25
- Przystanek slow food: Brodnica (9) - magazyn kulinarny - sobota, 8 marca 11:20