Przystanek slow food: Juchowo (2)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Poznamy ludzi, którzy postawili na zdrowysposób odżywiania z jednoczesnym uszanowaniem regionalnych tradycji kulinarnych. Tym razem odwiedzimy gospodarstwo biodynamiczne w Juchowie. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 23 lutego za 12 dni |
5:50 | TVP HD |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Poznamy niezwykłych ludzi, którzy postanowili zadbać o siebie i postawili na zdrowy tryb życia i sposób odżywiania z jednoczesnym uszanowaniem regionalnych tradycji kulinarnych. Tym razem celem podróży twórców programu jest gospodarstwo biodynamiczne w Juchowie.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Mazury (1) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 21 na 22 lutego 5:50