Przystanek slow food: Brodnica (9)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Tym razem zostanie ukazana sylwetka polskiego pioniera rolnictwa ekologicznego. Widzowie dowiedzą się więcej na temat naturalnej uprawy zbóż, które staną się jednym z tematów przewodnich. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 8 marca za 13 dni |
11:20 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Tym razem zostanie ukazana sylwetka polskiego pioniera rolnictwa ekologicznego. Widzowie dowiedzą się więcej na temat naturalnej uprawy zbóż, które staną się jednym z tematów przewodnich. To na ich bazie powstaną ciekawe i smaczne dania.
Zobacz także
- Przystanek slow food: Mazury (1) - magazyn kulinarny - czwartek, 27 lutego 11:35
- Przystanek slow food: Juchowo (2) - magazyn kulinarny - piątek, 28 lutego 11:35
- Przystanek slow food: Biebrza (3) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 28 lutego na 1 marca 5:50 i 1 późniejsza emisja
- Przystanek slow food: Białowieża (4) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 1 na 2 marca 5:50 i 1 późniejsza emisja
- Przystanek slow food: Podhale (5) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 marca 11:40 i 1 późniejsza emisja
- Przystanek slow food: Miody (6) - magazyn kulinarny - środa, 5 marca 11:25
- Przystanek slow food: Gorce (7) - magazyn kulinarny - czwartek, 6 marca 11:25
- Przystanek slow food: Slow food w wielkim mieście (8) - magazyn kulinarny - piątek, 7 marca 11:25