Przystanek slow food 4: Jabłka (8)
magazyn kulinarny Polska 2022
Reżyseria: | Michał Bandurski |
---|---|
W skrócie: | Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie i spędzać więcej czasu wśród natury. Goście serii opowiadają m.in., jak wyglądają ich posiłki i z jakich produktów korzystają. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
piątek, 4 kwietnia za 12 dni |
11:20 | TVP Dokument |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Jacek Szklarek poznaje ich fascynującą filozofię. Goście serii opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Twórcy programu odwiedzą wieś Rembertów w gminie Tarczyn. Skupią się na jednym ze skarbów Mazowsza - jabłkach. Jacek Szklarek i zaproszony przez szef kuchni Piotr Wójcik przygotują wspólnie kotlet z sezonowanej wieprzowiny z kością, który podadzą z purée z jabłek.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Michał Bandurski reżyseria
Zobacz także
- Przystanek slow food 4: Dobrodziejstwa z domowej spiżarni (1) - magazyn kulinarny - czwartek, 27 marca 11:25
- Przystanek slow food 4: Prawdziwe soki (2) - magazyn kulinarny - piątek, 28 marca 11:10
- Przystanek slow food 4: Powidła śliwkowe z Dolnej Wisły (3) - magazyn kulinarny - sobota, 29 marca 11:20
- Przystanek slow food 4: Tradycyjne kiełbasy (4) - magazyn kulinarny - poniedziałek, 31 marca 11:25
- Przystanek slow food 4: Wielkopolskie ziemniaki (5) - magazyn kulinarny - wtorek, 1 kwietnia 11:15
- Przystanek slow food 4: Grzyby (6) - magazyn kulinarny - środa, 2 kwietnia 11:30
- Przystanek slow food 4: Królestwo kaszy (7) - magazyn kulinarny - czwartek, 3 kwietnia 11:30
- Przystanek slow food 4: Chrzan (10) - magazyn kulinarny - sobota, 5 kwietnia 11:30