Przystanek slow food 2: Dziczyzna (3)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie: | Tym razem przeniesiemy się na Dolny Śląsk, aby zgłębić zalety dziczyzny i poznać powody, dla których warto wprowadzić ją do kuchni. Przygotujemy bigos myśliwski oraz comber daniela. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
sobota, 5 kwietnia za 3 dni |
5:50 | TVP HD |
Opis
Bohaterami programu są ludzie, który zdecydowali się żyć świadomie, zwolnić i spędzać więcej czasu wśród natury. Opowiadają m.in. jak wyglądają ich posiłki, z jakich produktów korzystają, a także promują zdrowe dania.
Tym razem przenosimy się na Dolny Śląsk, aby zgłębić zalety dziczyzny i poznać powody, dla których warto wprowadzić ją do kuchni. W trakcie wizyty przygotujemy bigos myśliwski oraz comber daniela, odkrywając wyjątkowy smak tych potraw.
Zobacz także
- Przystanek slow food 2: Kiszonki (4) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 5 na 6 kwietnia 5:50
- M jak mięso 6: Dziczyzna (7) - serial dokumentalny - poniedziałek, 14 kwietnia 21:55