Pięknie przyprawiONA 4: Kiszonki łatwy patent na super zdrowie i urodę (6)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie: | W trakcie procesu kiszenia warzywa i owoce nie tracą cennych składników. Jedzenie kiszonek zapobiega anemii, zwiększa odporność na infekcje, wzmacnia włosy i paznokcie i poprawia stan skóry. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Dietetyczka Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Przekonuje, że nie jest to trudne. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając jasnych i praktycznych wskazówek.
W trakcie procesu kiszenia warzywa i owoce nie tracą witamin i składników mineralnych. Jedzenie kiszonek zapobiega anemii, zwiększa odporność na infekcje, wzmacnia włosy i paznokcie i poprawia stan skóry. Kiszenie obniża zawartość cukru, a co za tym idzie - liczbę kalorii. To tani i sprawdzony patent na doskonałą odporność i piękne ciało. Prowadząca prezentuje kiszonki w tradycyjnych i zaskakujących odsłonach.