Pięknie przyprawiONA 2: Zdrowe smaki na świąteczny (bożonarodzeniowy) stół (12)

magazyn kulinarny Polska 2021   b.o.
W skrócie:Tradycyjne menu na świąteczny stół jest raczej ciężkostrawne. Agnieszka Mielczarek proponuje alternatywę i pokazuje, jak przygotować zdrowe i lekkie potrawy. Przyrządza indyka w owocach egzotycznych.

Oglądaj w telewizji

Data Godzina Stacja
sobota, 21 grudnia
za 9 dni
8:15 TVP Kobieta
wtorek, 24 grudnia
za 12 dni
10:40 TVP Kobieta

Opis

Dietetyczka Agnieszka Mielczarek pokazuje, jak smacznie i zdrowo gotować. Przekonuje, że nie jest to trudne. Zdradza przepisy na pyszne potrawy, które wcale nie muszą być drogie. Inspiruje do zmian w kuchni, udzielając jasnych i praktycznych wskazówek.

Tradycyjne menu na świąteczny stół jest raczej ciężkostrawne. Agnieszka Mielczarek proponuje alternatywę i pokazuje, jak przygotować zdrowe i lekkie potrawy. Przyrządza indyka w owocach egzotycznych z dzikim ryżem. Jako prezenty poleca zalane miodem orzechy, bakalie lub mieszankę cytryny z imbirem.