Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Jolanta Kleser, trenerka kulinarna i miłośniczka kuchni regionalnej, wyrusza w podróż po Polsce w poszukiwaniu inspirujących przepisów. Stara się wybierać i promować takie, które byłyby zarówno zdrowe, jak i smaczne. Kolejnym kryterium jest łatwość przygotowania. Repertuar potraw Kleser potrafi zaskoczyć nawet zapalonych miłośników kuchni.
W towarzystwie Joli Kleser wybieramy się na Suwalszczyznę. To tutaj bliżej poznamy naszego niepozornego i niedocenionego ziemniaka. Przygotujemy kartacze, placki ziemniaczane i bliny litewskie.
Zobacz także
- Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser 2: Warmińska wołowina (6) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 21 na 22 grudnia 5:50
- Bosacka daje radę 2: Ziemniaki (4) - magazyn poradnikowy - dziś, 22 grudnia 11:30 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser 2: Mazury, czyli ryby i raki (7) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 28 na 29 grudnia 5:50