Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser 2: Bieszczady (1)
magazyn kulinarny Polska 2023
W skrócie: | Jola Kleser odwiedza Bieszczady. Celem jej wizyty jest poszukiwanie naturalnych smaków. Inspirujące okazują się rosnące tam dzikie rośliny i zioła, takie jak: czosnek niedźwiedzi, szczaw i pokrzywa. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Jolanta Kleser, trenerka kulinarna i miłośniczka kuchni regionalnej, wyrusza w podróż po Polsce w poszukiwaniu inspirujących przepisów. Stara się wybierać i promować takie, które byłyby zarówno zdrowe, jak i smaczne. Kolejnym kryterium jest łatwość przygotowania. Repertuar potraw Kleser potrafi zaskoczyć nawet zapalonych miłośników kuchni.
Jola Kleser odwiedza Bieszczady. Celem jej wizyty jest poszukiwanie naturalnych i zdrowych smaków. Inspirujące okazują się rosnące tam dzikie rośliny i zioła, takie jak: czosnek niedźwiedzi, szczaw i pokrzywa. Jola Kleser odkryje również świetne sposoby na przygotowanie dziczyzny.
Zobacz także
- Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser 2: Kaczka staropolska (2) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 23 na 24 listopada 5:50
- Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser 2: Roztocze (3) - magazyn kulinarny - noc sob./niedz., 30 listopada na 1 grudnia 5:50