Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (2/13)
magazyn kulinarny USA 2022
W skrócie: | Guy Fieri odwiedza kultowy lokal Triple D w Knoxville. W Somers Point w New Jersey kucharz kosztuje chrupiących kotlecików krabowych w pikantnej wersji. Na koniec odwiedza pub w Blue Ash w Ohio. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Podczas kulinarnej podróży po Stanach Zjednoczonych Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań.
Guy Fieri odwiedza kultowy lokal Triple D w Knoxville w stanie Tennessee. Tamtejsze dania z karty, jak pizza, krążki cebulowe i smażony kurczak, są serwowane prosto do samochodów klientów. W Somers Point w New Jersey kosztuje chrupiących kotlecików krabowych w pikantnej wersji. Na koniec odwiedza popularny pub w Blue Ash w Ohio. Lokal trzeba było rozbudować, by pomieścił fanów serwowanych tam chrupiących świńskich ogonków i gigantycznych hot dogów.
Zobacz także
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (5/12) - magazyn kulinarny - dziś, 24 kwietnia 20:50 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (6/12) - magazyn kulinarny - dziś, 24 kwietnia 21:25 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (7/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 21:00
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (8/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 21:35