Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (1/13)
magazyn kulinarny USA 2022
W skrócie: | Guy Fieri odkrywa nowe odsłony klasycznych dań. W Kalifornii poznaje smak frytek z awokado i nietypowego burgera. W New Jersey testuje nóżki wieprzowe oraz żeberka w stylu St. Louis. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Podczas kulinarnej podróży po Stanach Zjednoczonych Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań.
W kulinarnej podróży Guy Fieri odkrywa nowe, kreatywne odsłony klasycznych dań. W Palm Desert w Kalifornii zagląda do lokalu, gdzie serwują frytki z awokado i burgera z włoskim charakterem. Następnie w Atlantic City w New Jersey testuje tradycyjne soul food, a dokładniej nóżki wieprzowe i żeberka w stylu St. Louis. A w Lansing w Michigan odkrywa połączenie barbecue z włoską klasyką w autorskiej wersji pod postacią bruschetty.
Zobacz także
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (7/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 21:00
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (8/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 1 maja 21:35 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (9/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 21:10 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (10/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 8 maja 21:45