Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (1/12)
(Diners, Drive-Ins and Dives: Triple D Nation)
W skrócie: | Guy Fieri powraca do swoich ulubionych lokali, by zobaczyć, co się tam dzieje od czasu jego pierwszej wizyty. Sprawdza, czy właściciele rozbudowali swój biznes i wzbogacili manu. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 10 kwietnia za 8 dni |
20:50 | Food Network |
piątek, 11 kwietnia za 9 dni |
15:10 | Food Network |
Opis
Guy Fieri ponownie wyrusza w trasę, by odwiedzić swoje ulubione knajpki i sprawdzić, co się tam dzieje od czasu jego pierwszej wizyty. Prowadzący chce wiedzieć, czy właściciele otworzyli nowe lokale, rozbudowali istniejące już placówki, czy dodali nowe potrawy do menu.
Guy Fieri ponownie odwiedza swoje ulubione restauracje. Na początek udaje się do pizzerii w Boulder w Kolorado, serwującej pikantne pizze oraz klasyczne włoskie kanapki w wersji inspirowanej Górami Skalistymi. Następna na jego trasie jest Mesa w Arizonie. To rodzinny lokal z latynoamerykańskim comfort foodem, który wciąż go zachwyca pysznymi empanadami. Ostatnim punktem wyprawy jest kultowa knajpa z barbecue w Memphis w stanie Tennessee. Restauracja serwuje wędzone mięsa z tajemniczą mieszanką przypraw oraz legendarną kanapkę z mortadelą.
Zobacz także
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (11/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 3 kwietnia 21:05 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (12) - magazyn kulinarny - czwartek, 3 kwietnia 21:40 i 1 późniejsza emisja
- Kulinarne podróże z Guyem Fierim: Powroty (2/12) - magazyn kulinarny - czwartek, 10 kwietnia 21:25 i 1 późniejsza emisja