Jedzenie na pocieszenie (4/8)
magazyn kulinarny Włochy 2019
W skrócie: | Prowadzący zdradza przepis na jajka po benedyktyńsku, włoskie pierożki z nadzieniem z bakłażana oraz deser składający się z naleśników w sosie z karmelizowanego cukru, masła, mandarynki i soku. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
czwartek, 6 marca pojutrze |
0:15 | Food Network |
Opis
Szef kuchni Misha Sukias przyrządza trzy szybkie, proste i smaczne potrawy, które poprawiają nastrój. Przepisy, które prezentuje, zachęcają do samodzielnego gotowania.
Prowadzący zdradza swój przepis na jajka po benedyktyńsku, włoskie pierożki z nadzieniem z bakłażana oraz deser składający się z naleśników w sosie z karmelizowanego cukru, masła, mandarynki i soku pomarańczowego.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Misha Sukias gospodarz
Zobacz także
- Jedzenie na pocieszenie (3/8) - magazyn kulinarny - noc wt./śr., 4 na 5 marca 0:15
- Jedzenie na pocieszenie (5/8) - magazyn kulinarny - noc czw./pt., 6 na 7 marca 0:25
- Jedzenie na pocieszenie (8) - magazyn kulinarny - noc pt./sob., 7 na 8 marca 0:15