Jedzenie ma znaczenie (6)
magazyn kulinarny Polska 2024-2025
Reżyseria: | Iza Kwiecińska, Katarzyna Struś-Zakrzewska |
---|---|
W skrócie: | Źródło wiedzy dla wszystkich, którzy chcą kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają wskazówki dotyczące jej przechowywania. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
wtorek, 11 lutego za 12 dni |
11:15 | TVP 2 (z napisami) |
Opis
Program jest znakomitym źródłem wiedzy dla wszystkich, którzy chcą świadomie kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie swoje i bliskich. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają cenne wskazówki dotyczące jej właściwego przechowywania. Eksperci analizują przyzwyczajenia Polaków i ich wpływ na zdrowie publiczne. Szczegółowo omawiają zasady prawidłowego żywienia dla różnych grup wiekowych. Pomagają widzom podejmować świadome decyzje zakupowe. Program zawiera praktyczne porady dotyczące wyboru najlepszych składników i metod ich przygotowania, aby zachować maksimum wartości odżywczych.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Iza Kwiecińska reżyseria
- Katarzyna Struś-Zakrzewska reżyseria
Zobacz także
- Jedzenie ma znaczenie (5) - magazyn kulinarny - wtorek, 4 lutego 11:15
- Jedzenie ma znaczenie - magazyn kulinarny - czwartek, 6 lutego 7:00