Jedzenie ma znaczenie (4)
Reżyseria: | Iza Kwiecińska, Katarzyna Struś-Zakrzewska |
---|---|
W skrócie: | Źródło wiedzy dla tych, którzy chcą świadomie kształtować swoje nawyki i dbać o zdrowie. Widzowie poznają tajniki produkcji żywności i dostają wskazówki dotyczące jej przechowywania. |
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Program jest znakomitym źródłem wiedzy dla wszystkich, którzy chcą świadomie kształtować nawyki żywieniowe i dbać o zdrowie swoje i bliskich. Dzięki niemu widzowie poznają tajniki produkcji żywności oraz dostają cenne wskazówki dotyczące jej właściwego przechowywania. Eksperci analizują przyzwyczajenia Polaków i ich wpływ na zdrowie publiczne. Szczegółowo omawiają zasady prawidłowego żywienia dla różnych grup wiekowych. Pomagają widzom podejmować świadome decyzje zakupowe. Program zawiera praktyczne porady dotyczące wyboru najlepszych składników i metod ich przygotowania, aby zachować maksimum wartości odżywczych.
Źródło wiedzy dla tych, którzy chcą świadomie kształtować swoje nawyki i dbać o zdrowie. Widzowie poznają tajniki produkcji żywności i dostają wskazówki dotyczące jej przechowywania. Eksperci analizują w programie przyzwyczajenia Polaków.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Iza Kwiecińska reżyseria
-
Katarzyna Struś-Zakrzewska reżyseria
Zobacz także
- Jedzenie ma znaczenie (8) - magazyn kulinarny - dziś, 25 kwietnia 6:10 i 6 późniejszych emisji
- Jedzenie ma znaczenie (9) - magazyn kulinarny - piątek, 2 maja 6:00 i 6 późniejszych emisji