Jakubiak - z miłości do lokalności (4)
magazyn Polska 2016
W skrócie: | Tomek Jakubiak zaprasza w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Odkryje na nowo polskie produkty i zainspiruje się nimi przy tworzeniu dań. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
niedziela, 23 marca za 13 dni |
2:10 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Tomek Jakubiak zaprasza widzów w niezwykłą kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Znany szef kuchni odkryje na nowo polskie produkty i zainspiruje się nimi przy tworzeniu ciekawych dań. Widzowie dowiedzą się m.in., jak powstaje kapusta kiszona z Charsznicy, sok z czarnego bzu, konfitury z zielonych pomidorów, kartacze czy bliny żmudzkie oraz co niezwykłego mają w sobie kabanosy z Andrychowa i kamiennogórski ser pleśniowy.
Twórcy (pokaż wszystkich)
-
Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Jakubiak - z miłości do lokalności (1) - magazyn - noc śr./czw., 19 na 20 marca 2:10
- Jakubiak - z miłości do lokalności (2) - magazyn - noc czw./pt., 20 na 21 marca 2:10
- Jakubiak - z miłości do lokalności (3) - magazyn - noc pt./sob., 21 na 22 marca 2:10