Jakubiak lokalnie 4 (2)
magazyn kulinarny Polska 2014
W skrócie: | Tomasz Jakubiak rusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków. Interesują go potrawy zakorzenione w naszej kulturze, lecz nieco zapomniane. |
---|
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
środa, 29 stycznia za 14 dni |
2:10 | CANAL+ Kuchnia |
Opis
Tomasz Jakubiak wyrusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków i aromatów. Interesują go potrawy mocno zakorzenione w naszej kulturze kulinarnej, lecz nieco zapomniane czy niedoceniane. W ten sposób mistrz kuchni zbiera inspiracje, które później wykorzystuje w przygotowywanych przez siebie daniach. W czwartej serii sprawdzi, jak powstają polskie wędliny długo dojrzewające i sękacze, pokaże co można zrobić z jagnięciny i brokułów. Dowie się także, dlaczego polskie pomidory są najlepsze.
Twórcy (pokaż wszystkich)
- Tomasz Jakubiak gospodarz
Zobacz także
- Jakubiak lokalnie 4 (1) - magazyn kulinarny - noc pon./wt., 27 na 28 stycznia 2:10