Historia kuchni polskiej: Kuchnia krzyżacka, czyli kiełbasa na Wielki Post
magazyn kulinarny Polska 2024
Oglądaj w telewizji
Data | Godzina | Stacja |
nie znaleziono żadnej emisji |
Opis
Pierwsze kompleksowe opracowanie poświęcone historii polskiej kuchni, które systematycznie prezentuje istotę i bogactwo kulinarne, jakie otrzymaliśmy do naszych przodków.
Zobacz także
- Historia kuchni polskiej (8) - magazyn kulinarny - sobota, 1 czerwca 13:40
- Historia kuchni polskiej: "Kapłon we flaszy" - sekrety Stanisława Czernieckiego (8) - magazyn kulinarny - sobota, 1 czerwca 16:00
- Historia kuchni polskiej (9) - magazyn kulinarny - niedziela, 2 czerwca 10:45 i 1 późniejsza emisja
- Historia kuchni polskiej: W czasach króla Jana (9) - magazyn kulinarny - niedziela, 2 czerwca 13:45 i 2 późniejsze emisje
- Historia kuchni polskiej (10) - magazyn kulinarny - niedziela, 9 czerwca 10:05 i 1 późniejsza emisja